Kolik stojí uklízečka?

Gene Adam introduction

Máme více než 100+ profesionálů k dispozici ihned Vyhledat pomocníka

Uklízečky a běžná cena za hodinu

Každý den se může stát spousta neočekávaných věcí a vy na konci každého dne zjistíte, že prostě zase nestíháte. Však to spousta z vás zná. V důsledku dnešní uspěchané doby, zanedbáváme běžné a samozřejmé domácí práce. Nepořádek se pomalu hromadí vy opět nestíháte a tak se stále motáte v pomyslém začarovaném kruhu.  

V tento moment je potřeba si uvědomit, že by se opravdu hodila výpomoc. A že je k nezaplacení mít někoho, na koho se v této situaci můžete naprosto spolehnout. Ať už se jedná o běžný úklid domácnosti, nebo generální úklid. Vždy je příjemné, když vám někdo pomůže, vy u toho ani nemusíte být a z práce se vrátíte se vždy do čistého a voňavého domu nebo bytu. 

Objednat uklízečku je správné rozhodnutí

Objednat si uklízečku je určitě správná věc. Ve světě je to již běžné, že stejně jako máte svého lékaře nebo kadeřníka, tak máte i svoji uklízečku, které můžete stoprocentně důvěřovat a na kterou se můžete vždy spolehnout. Uklízí například když nejste doma a pracujete, stará se vám o domácnost a vy se vracíte do příjemného prostředí svého domova. Můžete se tak věnovat plně své práci, své rodině, nebo zálibám a o domácí práce se již více nestarat. 

Neplaťte zbytečně prostředníkům

Neplaťte zbytečně firmám, nebo agentůrám. Spolehlivou uklízečku si můžete objednat přímo na vlastní pěst a platit přímo jí za odvedenou práci. Ušetříte tak až neuvěřitelných 70% z ceny úklidu.  

Kde najít ověřenou spolehlivou uklízečku a kolik to stojí?

Neplaťte zbytečně firmám, nebo agentůrám. Spolehlivou uklízečku si můžete objednat přímo na vlastní pěst a platit za odvedenou práci přímo jí. Ušetříte tak až neuvěřitelných 70% z ceny úklidu.  

V tomto moderním světě, máme výhodu internetu. Z mobilu, nebo osobního počítače stačí pár kliknutí a vše je domluveno. Konkrétní uklízečku si vyberete ihned ze seznamu, přečtete si o ní informace a můžete ji ihned oslovit. Na internetových stránkách www.pracenaden.cz si můžete vybrat ze seznamu ověřených uklízeček z okolí a cenu znáte předem. A jaké jsou běžné ceny uklízeček? Ty se liší podle krajů a pohybují se běžně od 120Kč do 160Kč za hodinu běžného úklidu. Pokud však potřebujete odbornou činnost jako je např. tepování koberců, nebo sedaček, specialista si účtuje přibližně 200Kč za hodinu. Výhodou je zajisté již zmíněná finanční úspora oproti úklidovým firmám. Například, úklidové firmy si za 5 hodin běžného úklidu účtují i 1500 až 2000Kč a bez úklidové firmy by jste zaplatili jen 600 až 800Kč. A to je při pravidelném využívání uklízečky již citelná úspora. Můžete si tak, dovolit najmout uklízečku na pravidelný úklid a veškerý svůj volný čas věnovat lidem a věcem co vás baví.  

Jak Prácenaden funguje si můžete přečíst zde. Nebo nám zavolejte.  

  1. Vyberte si ze seznamu uklízeček ve vašem okolí.
  2. Uklízečky jsou k dispozici, ihned se můžete začít domlouvat.
  3. Platíte přímo uklízečkám až po odvedení práce.

www.pracenaden.cz